کاشت مو برای بیماران هپاتیتی سال 2021

ریزش مو یکی از اتفاقات بسیار شایع در بین تمامی مردم جهان است. این اتفاق امکان دارد به دلایل مختلفی روی دهد. افراد عادی به راحتی طبق نظر پزشک مربوطه قادر به کاشت مو به هر روشی هستند؛ اما آیا کاشت مو برای بیماران هپاتیتی امکان پذیر است؟

بیماری هپاتیت یکی از بیماری های مصری بوده که متاسفانه از طریق خون امکان سرایت به افراد دیگر را دارد. در کاشت مو نیز خونریزی در سر بیمار باعث می شود خطرات بسیاری پزشک و کادر درمان را تهدید کند؛ از این رو تنها در برخی از مراکز کاشت مو برای افراد هپاتیتی انجام می شود.

اگر مایل به کاشت مو در کلینیک رویان سلامت هستید، با شماره های این مرکز تماس گرفته و اطلاعات لازم را در خصوص ارائه خدمات به بیماران خاص جویا شوید. در ادامه مقاله به کاشت مو در افرادی که دچار بیماری هپاتیت شده اند، می پردازیم و اطلاعاتی را در اختیارتان قرار می دهیم.

 

هر آنچه باید از کاشت مو برای بیماران هپاتیتی بدانید

یکی از بیماری های بسیار خطرناک که سیستم ایمنی بدن را تهدید می کند و از طریق ترشحات خون امکان انتقال به دیگران وجود دارد، هپاتیت است. این بیماری از التهابات کبدی ناشی شده و 8 نوع دارد که مهم‌ترین و شایع ترین آن ها هپاتیت نوع A، B و C است.

اگر فردی به بیماری نوع B و C مبتلا شده باشد که نوع خفته یا مزمن این بیماری محسوب می شوند، به راحتی قادر به انجام کاشت مو است. اما اگر نوع دیگری از این بیماری را داشته باشد، بدون شک امکان کاشت مو وجود ندارد و بیمار باید ابتدا درمان شود.

لازم است ذکر شود این بیماری باعث ریزش مو نمی شود و به دلایل دیگری موها شروع به ریزش می کنند. کاشت مو برای بیماران هپاتیتی باید تحت شرایطی صورت گیرد که تنها در برخی از کلینیک ها انجام می شود.

 

خطرات کاشت مو و هپاتیت

در ابتدا باید بگوییم کاشت مو برای افراد هپاتیتی هیچ مشکلی ندارد؛ اما امکان دارد مشکلاتی را برای پرستاران یا پزشکان به وجود آورد. البته دقت شود روشی که برای این بیماران مناسب بوده، روش های کم تهاجمی است. روش هایی همچون fit  که فولیکول های مو به صورت جداگانه برداشت شده و نیازی به بخیه سر بیمار نیست، روش بسیار مناسبی برای این افراد به شمار می رود.

روش کاشت موهای مصنوعی نیز به دلیل آنکه نیازی به برداشت فولیکول به صورت طبیعی از سر بیمار نیست، کم تهاجمی محسوب شده و عوارض بسیار کمی را دربر دارد. برخی از خطرات کاشت مو برای بیماران شامل عفونت پس از کاشت به دلیل عدم رعایت بهداشت، سیستم ایمنی پایین بدن بیمار، عدم پانسمان مناسب و غیره است.

برای آنکه سیستم ایمنی پایین بدن جبران شود، اغلب پزشک با تجویز آنتی بیوتیک و داروهای تقویتی مانند انواع ویتامین ها به کنترل عوارض می پردازد. البته کاشت مو برای بیماران هپاتیتی برای کادر درمان و پزشک خطرات و مسئولیت زیادی را در پی دارد.

اگر خون بیمار به طریقی وارد بدن پزشک شود، خطرناک بوده و امکان دارد این افراد نیز به بیماری مبتلا شوند. به طوری که اگر سوزن آلوده کاشت مو به دست یکی از پزشکان وارد شود، امکان وجود حادثه وجود دارد. همچنین در طول فرآیند کاشت مو برای کنار زدن خون های جمع شده روی سر بیمار، از اسپری های مخصوصی استفاده می شود که امکان پاشیدن خون به چشم و دهان پرستاران را به دنبال دارد.

 

مراحل کاشت مو برای بیماران هپاتیتی

در ابتدا بهتر است کلینیکی معتبر را که به ارائه خدمات کاشت مو به بیماران هپاتیتی می پردازد، انتخاب کنید. سپس آزمایشاتی را که پزشک تجویز کرده، انجام دهید. به طور کلی مراحل لازم برای کاشت مو به شرح زیر است:

  •        تمام ابزار و وسایل مطب استریل شده و از لوازم یکبار مصرف استفاده می شود؛
  •        بانک موی بیمار را بررسی کرده و تعداد گرافت های لازم را تعیین می کنند؛
  •        نقاط طاس سر بیمار بررسی می شود؛
  •        با توجه به تشخیص پزشک یکی از روش های کاشت مو برای بیماران هپاتیتی انتخاب می شود؛
  •        با توجه به روش انتخابی، فولیکول های مو به صورت دستی یا دستگاه های هوشمند با نهایت دقت برداشته می شود.

در نهایت با کاشت گرافت های لازم در قسمت های طاس سر، بیمار به تراکم درخواستی می رسد و با گذراندن دوره نقاهت، زیبایی خود را باز می یابد. البته دوره نقاهت این بیماران با افراد عادی متفاوت است و باید دستورات پزشک را در این دوره رعایت کنند.

 

امکانات لازم در مراکز کاشت مو برای بیماران هپاتیتی

پیوند مو برای بیماران هپاتیتی، باید در مراکزی انجام شود که کاملا استریل بوده و از لوازم یکبار مصرف و بهداشتی استفاده کند. پس از کاشت مو نیز باید تمامی اقلام استفاده شده به صورت بهداشتی دور ریخته شود.

کلینیک کاشت مو برای بیماران هپاتیتی باید از تجهیزات مدرن و پیشرفته ای استفاده کند. همچنین متخصص پوست و زیبایی باید از تجربه بالایی در این زمینه برخوردار باشد که آسیبی به خود و بیمار نرساند. کلینیک رویان سلامت با بهره مندی از بهترین تجهیزات و متخصصان حاذق به ارائه انواع خدمات زیبایی از جمله کاشت مو به روش های تهاجمی و غیرتهاجمی به صورت طبیعی و مصنوعی می پردازد.

اگر بیماران هپاتیتی، قادر به انجام کاشت مو به صورت طبیعی نباشند، به راحتی با تارهای نانو و مصنوعی که با بهترین کیفیت ساخته می شود، قادر به ترمیم موهای خود هستند. پیشنهاد می دهیم برای تشخیص مناسب ترین روش کاشت مو برای افرادی که به بیماری هپاتیت دچار شده اند، با شماره های این مرکز تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب کنید. با کلینیک رویان سلامت همراه باشید.

 

سوالات متداول

بسیاری از بیماران مبتلا به هپاتیت نگران این موضوع هستند که آیا امکان کاشت مو را دارند یا خیر. لازم دانستیم در این بخش از مقاله به سوالات پرتکرار این افراد پاسخ دهیم و ابهامات آن ها را رفع کنیم.

هزینه کاشت مو برای بیماران هپاتیتی چقدر است؟

با توجه به اینکه مراکز کمی این امکانات را ارائه می دهند و ابزارهای لازم برای کاشت مو باید خاص و یکبار مصرف باشد، هزینه کاشت مو برای این افراد کمی متفاوت از دیگر مراجعان است. به طور کلی کاشت مو بسته به تعداد جلسات لازم برای کاشت، تعداد گرافت ها، روش انتخابی و دیگر موارد متفاوت است.

آیا کاشت مو برای افراد مبتلا به هپاتیت مزایایی دارد؟

به دلیل آنکه این بیماری به عارضه کبدی می انجامد، این افراد باید داروهایی را استفاده کنند که به مرور روی فولیکول های سر آن ها اثر گذاشته و باعث ریزش مو می شود. کاشت مو برای این افراد یک مزیت به شمار رفته و قادر به بازیابی موهای از دست رفته خود هستند.

عوارض کاشت مو برای بیماران هپاتیتی چیست؟

بدون شک هر یک از روش های کاشت مو عوارضی دارد که البته اگر در یک کلینیک معتبر انجام شود، به حداقل می رسد؛ اما بیماران مبتلا به هپاتیت از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردارند که این عوارض را برای آن ها بیشتر می کند. برخی از این عوارض مانند درد و تورم، آسیب به بافت سر و ایجاد جای زخم و اسکار، عفونت و کبودی است که به مرور زمان رفع می شود.

دوره نقاهت و بهبودی بیمار پس از کاشت مو چقدر است؟

به طور کلی برای بازگشت بیمار به حالت عادی و انجام فعالیت های روزانه یک هفته نیاز است. تقریبا در دو هفته اول فولیکول های کاشته شده می ریزند که کاملا طبیعی است. پس از گذشت 3 ماه از دوره خواب فولیکول ها، موها مجدد شروع به رشد می کنند. در طول این دوره مصرف دارو باید تحت نظر پزشک باشد. در نهایت با گذشت یک سال از زمان کاشت مو، به خوبی موها رشد کرده و زیبایی فرد باز می گردد.